TOP
Cartell de l’actuació.

Las Cotton, una família de titelles en plena revolució industrial

El pròxim dissabte 11 de febrer es representarà l’obra Las Cotton, a les 18 h a la Sala de Cultura Cinema. Es tracta d’un espectacle familiar per infants a partir dels 5 anys que relata la història d’una família obligada a adaptar-se al nou ritme que instaura la revolució industrial i les conseqüències que han de pagar per aquesta entrada.

La història
La peça teatral relata com la família Cotton es dirigeix a la ciutat a la recerca de noves vides i oportunitats. Entre les teulades i els llums de la ciutat, entre les teles, els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les seves dues filles viuran noves aventures i perills desconeguts. Però aquesta volta no estan soles i es llançaran amb força cap al desig de ser feliços.

Segons expliquen des de la companyia, “l’obra exposa l’arribada de la industrialització, l’èxode a les ciutats i la duresa de la fàbrica, però també realça l’exemple de les dones que varen entendre que, només juntes, podrien aconseguir unes vides dignes”.

Preus i entrades
Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 4 euros. El preu reduït del 50% de descompte és per a les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, persones amb diversitat funcional, menors de 25 anys, famílies monoparentals i famílies nombroses. També es podran adquirir a les taquilles mitja hora abans de l’espectacle.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES