TOP
Fragment del cartell del Concurs de Dibuixos de l’Associació de Reis Mags.

L’Associació de Reis Mags convoca un concurs de dibuix pels petits de casa

En aquests temps de confinament i convivència a casa, l’Associació Reis Mags de Formentera proposa una iniciativa dirigida als més petits, el I Concurs de Dibuixos. L’entitat formenterera ha fet una crida per rebre creacions amb tècnica lliure, de manera que es poden utilitzar tota mena de recursos: aquarel·les, ceres, retoladors o llapis de colors, per citar-ne uns quants.
La temàtica dels dibuixos serà reflectir allò que els infants volen fer una vegada acabi el confinament. Els participants, a més, hauran d’adjuntar una petita explicació sobre l’obra presentada.
Quan el dibuix estigui llest, un adult haurà de penjar en el seu perfil de Facebook l’obra i etiquetar a l’Associació de Reis Mags. A més, es demana que en la mateixa publicació s’especifiqui el nom, llinatges i l’edat de l’infant. El concurs té un període de temps d’una setmana, des d’avui dimarts, 31 de març, fins al dimarts 7 d’abril.
L’Associació de Reis Mags ha indicat que hi haurà dos guanyadors o guanyadores. El primer serà qui tengui més “likes” a la xarxa social i el segon serà triat per membres de l’entitat. Així mateix els dibuixos guardonats tendran premi, tot i que encara no s’ha revelat quin.

Compartir

PROGRAMES