TOP
Formentera presenta durant el gener el creixement interanual de l’atur més gran de les Balears.

L’atur baixa un 21% a Formentera en novembre

El nombre de persones inscrites al SOIB a Formentera en acabar el mes de novembre ha set de 310, el que representa una baixada del 21,7% respecte a l’onzè mes del 2018, és a dir 86 persones menys registrades en els serveis d’ocupació.
Ara bé, els aturats han augmentat en un 11,5% amb relació al mes d’octubre d’enguany. D’altra banda, la contractació ha patit un lleuger descens del 2,5% en comparació al novembre de l’any passat. Així, durant el passat mes s’han signat 194 nous contractes, el que suposa una baixada del 30% respecte al mes anterior. D’aquests acords laborals 37 són indefinits i 157 són temporals.

Els serveis lideren la contractació
Per sectors, els serveis, amb 108 nous acords laborals, lideren la contractació, encara que ben a prop hi tenim la construcció, amb 82, i de forma testimonial, dos contractes en el sector d’agricultura i dos més en indústria. En el global de les Balears, el nombre de persones registrades al SOIB supera les 62.000 en acabar el novembre, cosa que suposa un augment del 3,8% respecte al mateix mes de l’any passat i una pujada del 22% de l’atur en comparació amb el mes d’octubre d’enguany.

Compartir

PROGRAMES