L’eliminatòria es decidirà a Extremadura (Formentera 0 – Cacereño 0)

La primera eliminatòria d’ascens a 2aB entre el Formentera i el Cacereño es decidirà diumenge vinent a partir de les 12 h a Cáceres. En un partit intens davant d’un miler de persones, els dos equips no han vist porteria malgrat alguna ocasió puntual.

Els dos conjunts han plantejat l’encontre de maneres força oposades. Mentre el Formentera volia tocar i construir jugades lentament, el Cacereño s’ha mostrat perillós en atac amb el seu joc directe i molt contundent en defensa. Això sí, les precaucions defensives han sigut compartides per ambdós equips.

El Formentera ha gaudit d’algunes aproximacions a l’àrea extremenya durant la primera part, com internades de Colau i Agus, i ha espitjat força durant un bon tram de la primera part fins que Garmendia ha fet la primera rematada entre els tres pals que ha acabat en la primera intervenció dels porters durant el partit. No obstant això, ha set el Cacereño qui amb un xut de falta que ha sortit fregant el travesser i un gol anul·lat, ha posat l’ai el cor a la grada del municipal.

La segona part ha set menys vistosa i ha set el Cacereño qui de nou s’ha apropat més amb un xut al pal i un altre gol anul·lat. En qualsevol cas, no ha aconseguit marcat en camp contrari i els formenterers ha donat el 0-0 per bo.

L’arbitratge ha suscitat moltes crítiques dels aficionats locals que s’han queixat del criteri del col·legiat en el repartiment de les targetes.

Tot per decidir el diumenge vinent a partir de les 11.45 a Ràdio Illa.