TOP
Fernando Bayón avui a Ràdio Illa.

Les misses, els passos i les processons de Setmana Santa, explicades pel mossènyer Fernando

El mossènyer del Pilar i Sant Francesc, Fernando Bayón, explica a Ràdio Illa els actes litúrgics de Setmana Santa que tendran lloc a Formentera i la importància d’aquestes dates pel col·lectiu de cristians de l’illa.

Dissabte 9 d’abril, a les 19.30 h Solemne Eucaristia i Besa Peus al Nuestro Padre JEsús Nazareno. En acabar els actes religiosos, es procedirà a la presentació i benedicció del nou tron de la Confraria Nuestro Padre Jesús Nazareno, en finalitzar s’oferirà un aperitiu al saló parroquial.
Diumenge 10 d’abril, Diumenge de Rams. A Sant Francesc, missa a les 10 h i a les 20 h benedicció de rams. A Sant Ferran, a les 11 h, benedicció de rams, processó i Santa Eucaristia. A la Mola, 12 h, benedicció de rams.
Dilluns 11, dimarts, 12 i dimecres 13 d’abril Triduo en honor a Jesús de Natzaret. A les 20.30 h a la Parròquia de Sant Ferran.
Dijous 14 d’abril, Dijous Sant. A Sant Francesc, missa a les 20 h. A Sant Ferran, Sant Ofici a les 19 h i processó de la Confraria Nuestro Padre Jesús Nazareno. A la Mola, missa a les 18 h.
Divendres 15 d’abril, Divendres Sant. A Sant Francesc, Passos de Setmana Santa a les 12 h i Sant Ofici a les 19 h. A Sant Ferran, Sant Ofici i Via Crucis a les 19 h. A la Mola, Via Crucis a les 16 h i missa a les 17 h.
Dissabte 16 d’abril, Dissabte Sant. A Sant Francesc a les 22 h, vigília pasqual. A Sant Ferran, a les 18 h processó del silenci de Nuestro Padre Jesús Nazareno i a les 21 h Santa Vigília Pasqual. A la Mola, a les 20 h, Vigília Pasqual.
Diumenge 17 d’abril, Diumenge de Pasqua. A Sant Francesc, missa a les 12 h i caramelles de Pasqua a les 20 h. A Sant Ferran, a les 11 h, Santa Eucaristia i després processó del ressuscitat i la Verge Maria. A la Mola, a les 10 h, caramelles de Pasqua.

Compartir

PROGRAMES