TOP
La seu del Consell, vista des del terrat de l’església. Foto: 7bts

Les opinions del Ple de l’abril de PSOE, Sa Unió i GxF

Raquel Guasch, consellera de Patrimoni i representant del PSOE; Llorenç Córdoba, conseller de Sa Unió; i Bartomeu Escandell, conseller d’Economia i Hisenda i membre de GxF, exposen les seves opinions sobre el Ple del Consell de Formentera del mes d’abril, celebrat el passat divendres.

Entre els punts de l’ordre del dia d’aquesta sessió plenària, cal destacar l’aprovació unànime d’una moció d’urgència per instar el Servei Balear de Salut a reprendre, com més aviat millor, les consultes mèdiques d’oncologia presencials a Formentera.
També ha rebut el vistiplau de tots els consellers del Ple la proposta d’aprovació del Pla insular de gestió del patrimoni cultural de Formentera 2022-2023.
El Ple ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de Govern i de l’oposició la proposta d’aprovació de l’acció concertada per valor de 130.000 euros de la Cooperativa del Camp.
El Ple també ha impulsat unànimement una proposta presentada conjuntament entre l’equip de Govern i l’oposició per a la dotació pressupostària per al trasllat de residus generats a l’illa de Formentera.

Compartir

PROGRAMES