Les reserves dels hotels, a un 40% de la temporada 2019

La Federació Hotelera de Formentera ha informat a Ràdio Illa que les reserves tant de turistes espanyols com internacionals pel juliol i agost en hotels i apartaments turístics de Formentera estan per sobre del 40% en comparació amb les dades de l’any passat.
La patronal hotelera subratlla que aquestes reserves no constitueixen una garantia, com en altres anys, ja que enguany els establiments turístics de Formentera han ofert, des del principi de la crisi sanitària, condicions de flexibilitat en les reserves. Unes condicions establertes amb la finalitat d’incentivar els potencials visitants i alleugerir el temor a perdre sous en cas en què a l’hora de les vacances, hi hagi dificultats per arribar a l’illa.

Obertura dels hotels per Sant Joan?
Els hotelers han anunciat l’1 de juliol com una data aproximada per obrir les portes, tot i que alguns establiments estudien la possibilitat d’oferir els seus serveis per Sant Joan en cas que el Govern central aixequi la mesura de la quarantena.
D’altra banda, la Federació Hotelera ha destacat que encara no disposa dels protocols que s’hauran d’aplicar quan comenci l’activitat, de manera que els establiments estan gestionant les reserves de manera que quedin habitacions lliures, en previsió que finalment s’estableixin restriccions en l’ocupació dels establiments.

Ábalos no descarta l’arribada de turisme internacional al juny 
El ministre de Transports i Mobilitat, José Luis Ábalos, ha anunciat que Espanya podria obrir-se al turisme internacional abans de la data inicialment estimada, l’1 de juliol. Aquesta afirmació podria donar ales a la prova pilot que ha proposat el Govern balear per portar uns 5.000 turistes alemanys a les Balears a mitjans de juny. Fonts de la conselleria balear de Turisme han indicat a Ràdio Illa que alguns d’aquests visitants vindrien a Formentera, tot i que des del Govern balear no s’han volgut facilitar més detalls fins que el Ministeri de Sanitat no aprovi el programa.

About Author

Comments are closed.

background