L’escola de música celebra el dia de Santa Cecília

El pròxim divendres 22 de novembre l’Escola de Música i Dansa de Formentera farà un concert per celebrar el dia de la patrona dels músics, Santa Cecília. Aquest concert tindrà lloc a les 20 h a l’església de Sant Francesc i s’inclou dins dels actes de programació per celebrar el XX aniversari de l’Escola de Música i Dansa.
Les activitats continuaran l’1 de desembre, quan els alumnes de l’escola col·laboraran en la gala benèfica que Apneef (Associació de Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera) que tendrà lloc a la Sala de Cultura (Cinema) a les 20 h. El 13 de desembre també es farà un concert de Nadal a la plaça de Sant Ferran a les 18 h, en el qual participaran els infants de les escoles i la Banda Municipal de Música.
Segons ha explicat la consellera d’Educació, Susana Labrador, «l’objectiu principal d’aquesta escola és aconseguir acostar el món de la música a la ciutadania de Formentera sigui quina sigui la seva edat, i siguin quines siguin les seves preferències, des del seu vessant més tradicional, com són les classes d’instruments tradicionals, fins al seu vessant més modern, com són les classes de dansa moderna o guitarra folk».

Activitats 2020
Ja en vista al pròxim any, des de l’Escola de Música han organitzat la IV Cantada Pagesa que tendrà lloc el 22 de febrer, en horari de tarda a la Sala de Cultura (Cinema). Aquest acte és una trobada intergeneracional de cantadors i cantadores de l’illa. D’altra banda, el 26 de febrer es farà un festival també a la Sala de Cultura-Cinema on els alumnes de l’escola representaran diverses peces i balls amb motiu del Carnaval. I amb motiu de la festivitat del Dia Internacional de la Dansa, el dia 29 d’Abril, es farà un Festival de Dansa amb col·laboració del Casal de Joves.
Altres dels esdeveniments previstos són la realització d’un concert de petit format al Far de la Mola i una audició de piano a la Casa del Poble, però les dates encara estan per confirmar. També es farà una exposició permanent de fotografia amb instantànies d’actuacions dels alumnes que decoraran els passadissos de l’Escola de Música.

About Author

Comments are closed.

background