TOP
L’Hospital de Formentera acull les instal·lacions del centre d’atenció Primària.

L’Hospital de Formentera tornarà a tenir consultes oncològiques presencials

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha incorporat una nova oncòloga a l’Hospital Can Misses, una incorporació que permetrà reprendre les visites a l’Hospital de Formentera al llarg d’aquest mes de juny després que es deixés de prestar servei de consultes presencials a partir de maig de manera provisional.
En aquest sentit, i segons s’apunta des d’ASEF, fins ara no ha set necessari el desplaçament de cap pacient oncològic de la nostra illa a Eivissa, ja que han pogut ser atesos per videoconferència després d’una revisió individualitzada de cada cas. Així, les consultes per als pacients en tractament i l’única visita programada en aquest període han pogut resoldre’s de manera telemàtica.

La doctora Iglesias, al centre, acompanyada de la resta d’especialistes en oncologia de l’àrea de Salut. ASEF

 

Nova oncòloga amb plaça fixa
La nova oncòloga és la Dra. María Iglesias González, llicenciada per la Universitat de Sevilla i especialitzada en oncologia clínica per l’Hospital Universitari Són Llàtzer. La Dra. Iglesias compta també amb l’especialització en oncologia ginecològica, està integrada en els comitès balears de tumors, i participa activament en la recerca oncològica com a investigadora principal a diversos estudis a més de ser membre del Grup Espanyol de Recerca en Càncer d’Ovari.
La nova oncòloga se suma a la plantilla de l’Àrea de Salut amb plaça fixa en propietat, després de superar el Concurs oposició del Servei de Salut de les Illes Balears per a aquesta especialitat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES