TOP
Façana de l’Hospital de Formentera. 7bts.

Formentera es queda temporalment sense consultes oncològiques

El servei d’Oncologia deixarà de prestar servei de consultes a l’Hospital de Formentera a partir de maig de manera provisional i mentre no es resolgui la manca de facultatius d’aquesta especialitat a Can Misses després que una de les oncòlogues d’aquest hospital hagi decidit marxar.
La marxa d’aquesta oncòloga se suma a la del cap del servei, que va abandonar Can Misses a mitjan abril per traslladar-se a Canàries.

Desplaçaments de consulta a Eivissa
Així, el servei a Eivissa es quedarà amb dos oncòlegs, un d’ells amb reducció de jornada. Aquesta situació ha obligat Salut a optar per deixar de dur a terme les consultes oncològiques a la nostra illa, de manera que els pacients d’aquesta especialitat residents a Formentera s’hauran de desplaçar a Eivissa per seguir amb les consultes.
Des de l’àrea de Salut de les Pitiüses s’ha aclarit, però, que els tractaments i cures que reben aquests pacients es continuaran prestant a l’hospital de Formentera sota la supervisió del personal d’Infermeria i d’Urgències.

Futures incorporacions
Mentre es troben nous oncòlegs perquè s’incorporin a les Pitiüses, s’incrementarà el nombre de visites de professionals dels hospitals de Son Espases i Són Llàtzer, que passaran consulta a Eivissa cada dia de maig en jornades de matí i tarda.
A més, s’espera la incorporació en breu d’un oncòleg després de les oposicions amb plaça fixa i un altre arribarà al setembre.

Cal recordar que el passat mes de març, el diputat per Formentera Antonio Jesús Sanz, havia reclamat al Govern que l’Hospital de Formentera continués comptant amb un oncòleg que passés consulta cada setmana i que aquest fos sempre el mateix per poder mantenir la confiança entre metge i pacients.

Compartir

Comentaris (1)

  • Finselsous

    No passa res… el càncer no es algo que ens hauria de preocupar, oi? Perquè hem de tenir a Formentera el pitjor servei mèdic de Espanya? Cuanta gent ha de morir per negligències mèdiques perquè cambiem les coses en aquest malaït hospital???

Deixa una resposta

PROGRAMES