Lliurats els premis del XIII Concurs d’Aparadorisme

El Consell i la Cambra de Comerç lliuraren ahir els premis del XIII Concurs d’Aparadorisme Nadalenc, reconeixements que un any més han guardonat els establiments de l’illa amb l’ànim de fomentar l’ambient nadalenc entre els comerços de Formentera.
Els membres del jurat, compost pels artistes plàstics Enric Riera, Sol Courreges, Álvaro Mendoza i de l’àrea de comerç, José Manuel Alcaraz han premiat la imaginació, l’originalitat i la creativitat dels següents establiments:
Primer premi per Wecobol, a Sant Ferran, Segon Premi per De Vino, a Sant Francesc i també s’ha quedat a Sa Raval el tercer premi, per la floristeria Atelier de Kentia.

Decoracions guardonades
Destacam que el primer premi, per Construccions Wecobol, és un original arbre de Nadal, fet amb materials reciclats com fustes recollides de les platges, tiquets de la zona blava, maons d’obra i ferros reciclats. La gerent de WecobolJane Wenham ha senyalat que tots els treballadors van participar en el muntatge d’aquest arbre i que el premi el donaran a l’Associació Pau Mayans per a la integració de Persones amb TEA. El segon premi és per la vinoteca De Vino, que ha elaborat uns àngels personalitzats fets amb ampolles i fotografies dels clients.
Els guardonats han rebut una placa de reconeixement i un premi en metàl·lic consistent en 225 euros per al primer, 150 per al segon i 75 euros per al tercer.

About Author

Comments are closed.

background