TOP
Llorenç Córdoba s’ha compromès a elaborar un Pla Especial de Reforma Interior de ses Bardetes. Sa Unió

Llorenç Córdoba: “Tots els temes importants de l’illa estan paralitzats als despatxos o als jutjats”

Sa Unió ha realitzat aquesta tarda el seu primer míting electoral a Sant Francesc. Allí, Llorenç Córdoba ha recordat que la formació que encapçala ha treballat aquests quatre anys conjuntament amb els veïns i que el programa de govern és el resultat de la feina desenvolupada al Consell i de les propostes i iniciatives que la ciutadania els han fet arribar.
“Formentera necessita una transformació i millores en molts dels aspectes de la gestió pública. Alguns d’ells, fàcils i ràpids de solucionar, resultat de la desconnexió que durant aquests anys ha tingut el govern insular amb els nuclis urbans i els seus veïns. Prova d’això és Sant Francesc on hi manca neteja, embelliment, oci per als nostres joves i seguretat. Però tenim altres assumptes als quals cal dedicar-los anàlisis, planificació i esforços. Tots els temes importants per a l’illa estan paralitzats als despatxos o als jutjats (neteja, residus, depuradora, hospital, l’estany des Peix, concessions, entre altres). L’illa està en unes condicions que ni els veïns de Formentera, ni els turistes que venen a l’illa, ens mereixem”, ha declarat el candidat a la presidència del Consell i al Parlament.

Córdoba ha recordat als ciutadans que en aquestes eleccions són ells els que al final decidiran qui governarà. “Sou els protagonistes i haureu de votar pel continuisme o pel canvi que Formentera necessita”. Segons el candidat, “nosaltres som el resultat d’una coalició de partits que han consensuat les llistes al Consell i al Parlament amb anterioritat als comicis. El mateix que hem fet amb el programa de govern amb el qual ens presentem. Nosaltres anem de front, prenent les decisions amb transparència, no esperant a veure quins són els resultats que obtenim. Tenim clar l’equip i tenim clar el projecte de futur que volem per a l’illa. I estem convençuts que Formentera vol canvi”.

Necessitats de Sant Francesc
A més, Llorenç Córdoba ha recordat també algunes de les propostes transformadores que proposa Sa Unió per a Sant Francesc, com la millora dels carrers embellint-les amb jardineres, amb noves dotacions de mobiliari urbà i amb la creació de zones d’ombra o la conversió en zona de vianants d’alguns carrers.

El candidat ha insistit també en la importància d’atendre la petició dels pares i la directiva de l’escola Mestre Lluís Andreu per connectar les zones escolars amb un vial i unificar els edificis del centre. Sense oblidar-se dels nois i noies del poble, ha assenyalat que Sant Francesc és un punt de trobada de molts joves i que oferiran alternatives d’oci saludable, a més d’obrir els poliesportius els caps de setmana.

Córdoba ha parlat també de mobilitat i ha presentat la seva proposta per ordenar l’aparcament de Sa Senieta, contemplant la seva ampliació i el seu suport al sector comercial de Sant Francesc, anunciant que s’ampliarà de 15 a 30 minuts el temps de la zona blava per facilitar les compres al nucli urbà.

També s’ha referit a Ses Bardetes. Un nucli que, segons ha apuntat, “fa anys que espera un Pla Especial de Reforma Interior que permeti l’ordenació del nucli urbà, un Pla que mai ha arribat i amb el qual ens comprometem”.

Seguint amb les preocupacions dels veïns de la zona, ha anunciat que una de les seves prioritats serà la millora de la il·luminació dels carrers, construir voreres i zona d’aparcament, “serveis fonamentals per a una illa turística com Formentera i que el govern actual del Consell ens nega”.
L’absència de neteja, la falta de seguretat i els retards en urbanisme, seran també elements prioritaris per a aquesta zona “davant la inoperància del Consell”.
“Tot perquè la capital de la nostra illa visqui la transformació que necessita i sigui el poble acollidor que els veïns reclamen i perquè Ses Bardetes deixi de ser un nucli oblidat”, ha finalitzat Córdoba.

A banda de Llorenç Córdoba, també han pres part en l’acte Verónica Castelló, número 2 de la llista al Consell i al Parlament, que ha exposat les mesures per es Cap de Barbaria; Óscar Portas, número 6 al Consell i número 3 a la llista del Parlament, que ha explicat les mesures de Porto-salè; i Eva Nieto, número 8, que ha parlat de les mesures concretes per a la Savina.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES