TOP
Imatge d’un videoclip de Macaco.

Macaco actuarà per les festes de Sant Jaume

El Consell Insular acaba d’avançar el que serà un dels plats forts del programa de les festes de Sant Jaume, Diada de Formentera. Daniel Carbonell, conegut en el món de la música com Macaco actuarà el pròxim 24 de juliol a les 22.30 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. El Consell ha informat que “pròximament” s’aniran anunciant més concerts i es presentarà el cartell amb totes les activitats de la Diada.
Macaco, que des de fa anys coneix i visita l’illa, ha fet públic un vídeo en què anuncia la seva actuació a Formentera: “És un plaer enorme tocar en aquesta illa meravellosa que ador de sempre” i conclou, “una illa molt maca, cuidem-la”.
El músic barceloní ha presentat el seu darrer treball ‘Vuélame el corazón’ en diversos països de Llatinoamèrica, abans d’emprendre la gira pel nostre país. En aquest nou disc, Macaco parla sobre les relacions amoroses, i per això s’ha envoltat d’amics que han col·laborat en alguns dels 14 duets que conformen aquest disc, entre els quals hi ha Leiva, Fuel Fandango, Álvaro Soler, Pedro Capó, Tanxugueiras o Travis Birds. L’àlbum explora la fusió amb la rumba, la cúmbia, el folk o el tango.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES