
“Mai ens deixa de sorprendre la resistència del raïm de Formentera”
Richi Arambarri es va enamorar de Formentera el primer cop que hi va atracar, tot venint de Mallorca, ara fa vint anys. Des d’aquell moment, aquest jove empresari vitícola, segona generació d’una coneguda família de bodeguers de la Rioja (López de Haro entra d’altres), va intensificar la seva relació amb la nostra illa fins a actualment, tenir-hi peu i mig tor l’any, amb un negoci de restauració consolidat, un que tot just aixeca el vol, i l’entrada recentment en la gestió, amb el seu projecte Vintae, de les vinyes i celler Terramoll, a la Mola.
Al De far a far hem parlat amb ell i amb l’enòleg José Abalde dels vins que es fan a la Mola, de la possibilitat de crear una marca vitícola formenterera potent, de la recuperació del camp per a un conreu resistent com és la vinya en el clima semidesèrtic actual, i d’altres idees i somnis que han començat a compartir els dos, ara que ja ens trobem a les portes de la verema 2025, ara que Terramoll ha rebut una nova medalla d’or d’Ecovino per la seva producció ecològica.
Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.