TOP
Cartell de l’activitat de la passada Diada de Sant Jordi.

Maig carregat d’activitats al Casal de Joves

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa sobre les propostes de l’equip del Casal de Joves per a aquest mes de maig. La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha donat la benvinguda a aquest mes amb un ampli programa d’activitats pensat i organitzat per als joves. “Esperam que els joves en puguin gaudir i que aquest programa ofereixi una alternativa d’oci saludable i educatiu al casal”, ha assenyalat la consellera.

Activitats

Les propostes comencen aquest dimecres amb un film d’interès per als joves. El dimecres 18 també es farà la projecció d’una altra pel·lícula. Aquest divendres, hi haurà una de les propostes estrella: un taller de cuina amb el qual es crearà un espai per compartir propostes de receptes i elaboracions, especialment si són saludables.

El dissabte es farà un joc en equip d’estirar la corda, la suma de forces és imprescindible per ensenyar als joves la importància de treballar en equip. El dimecres 11 es farà una gimcana, una activitat en què el més important és jugar i riure. El divendres 13 seguirà el joc: la cambra fosca, per petició popular, ja que molts d’usuaris demanen aquest clàssic.

El dissabte 14 es farà un torneig de futbolí, per parelles, i els guanyadors rebran una pizza de recompensa. El divendres 20 es faran dinàmiques amb el grup de joves.
Una altra de les propostes estrella del mes serà la del dissabte 21, quan es farà una sortida als Karts de Sant Antoni, a Eivissa. Per a aquesta excursió s’ha de fer inscripció prèvia i les places són limitades.

Per finalitzar el mes, el dimecres 25 es jugarà a Kahoot, un joc interactiu accessible per a tothom. El divendres 27 es farà un taller de polseres creatives i el dissabte 28, un joc d’experimentació amb vinil tèxtil.

L’horari habitual del Casal és de dimarts a dissabte de 16 a 22 h i les dades de contacte són les següents:
Tel. 971 32 34 93 / 607 14 28 46.

Adreça electrònica: casal@conselldeformentera.cat.
Instagram: @casaldejoesformen

Cartell d’activitats.

Compartir

PROGRAMES