Massa Poblense pel Formentera (5-3)

Resultat poc habitual per un partit de futbol que fa justícia a l’espectacle que han ofert el líder imbatut de la categoria i un Formentera que, valent, ha plantat cara, i que també fa justícia als mèrits dels dos equips avui sobre el terreny de joc.

Els homes de Gómez Roa eren conscients de les dificultats que comportava la visita al nou camp de Sa Pobla, on l’equip local compta per victòria tots els partits disputats aquesta temporada. Així, després de quinze minuts d’alternatives en ambdues direccions i en què Fassani ha tingut als seus peus dues arribades interessants, una combinació magistral entre dos dels millors jugadors avui de blaugrana, Aitor Pons i Tià Sastre, ha acabat amb el primer del Poblense.

Tocava refer-se i semblava que la no hi hauria massa història en el partit d’avui, però al cap de cinc minuts Fassani ha aprofitat un rebuig de la defensa local després d’un xut de Górriz, i ha engaltat un fort xut que ha fet pujar l’empat al marcador i ha provocat l’alegria de la vintena d’aficionats roig-i-negre desplaçats avui a Mallorca.

Amb aquest 1 a 1 hem arribat a la mitja hora de partit a partir de la qual el Poblense ha començat a espitjar de valent i ha tingut el Formentera sotmès a la seva àrea durant almenys 10 minuts. Quan semblava que els nostres sortien indemnes d’aquesta ofensiva local i que marxarien al descans amb l’empat, l’exformenterer Cifre ha protagonitzat una bona jugada per la banda i després d’un centre-xut, Víctor ha fet pujar el segon pel Poblense al minut 44 de partit.

La segona part, els onze homes d’Oscar Troya han sortit encara més motivats amb ganes de liquidar el partit i al minut tres ja han gaudit d’una triple ocasió que, amb travesser inclòs, no ha significat cap gol pel Poblense. En canvi, al minut cinc  que ha pujat el tercer obra de Tià Sastre. El Formentera donava massa concessions en les segones jugades, en els rebuigs, i contra el líder no es pot sortir adormit dels vestidors.

El Formentera s’ha tornat a ficar dins el partit al minut 53 quan després d’una jugada de Boni a l’àrea contrària, un defensa rival ha interceptat la pilota amb la mà i l’àrbitre ha xiulat un penal que ningú ha discutit. Omar ha pres la responsabilitat i ha escurçat distàncies de nou.

El Formentera empenyia i durant una bona estona el Poblense ha estat tancat al seu mig camp… Tot i que quan sortien amb una contra ho feien amb perill extrem, i, després d’un altre travesser a favor, a la mitja hora de la segona part Mateu Ferrer ha fet pujar el 4-2.

En aquell moment el Formentera jugava amb un menys perquè els massatgistes atenien a Adri Gimeno a la banda que, finalment, no ha pogut seguir dalt el terreny de joc. Cop al genoll i tothom en el club preocupat.

Fins al final del partit el Poblense ha marcat el cinquè, demostrant com de frescs i letals arribaven a la part última de l’encontre. Górriz ha maquillat una mica la desfeta amb un tercer pel Formentera.

El míster Iván Gómez Roa ha confirmat als micròfons de Ràdio Illa que el club treballa per incorporar a tres jugadors durant aquest mercat d’hivern i que són optimistes en aquest aspecte.
Diumenge vinent nova visita a Mallorca, al camp d’un bon Felanitx.