‘Mati’ Hernández, reforç de mig camp per al Formentera

La SD Formentera ha fet oficial aquest dimecres el seu 15è fitxatge per a la temporada 2020/21. Es tracta del migcampista Luís Matías Hernández «Mati», provinent del Salamanca CF, on la passada temporada milità tant en el filial com al primer equip de Segona B.
El nou jugador roig i negre, que es defineix com un mig centre contundent en defensa, amb bon joc aeri i amb facilitat per treure la pilota, aportarà solidesa al mig camp de l’equip de Raúl Pérez.

Trajectòria futbolística
Mati es va formar com a futbolista en equips de la seva ciutat natal, Salamanca, com el CDF Helmántico; on va jugar cinc anys des de l’edat infantil fins a Juvenil de segon any, o el CDM Pizarrales on va completar el tercer any de Juvenil a la Lliga Nacional. El salt al futbol sènior el va fer la temporada 2016/17 amb el CD Villegas de Tercera Divisió.
Posteriorment, ha defensat l’elàstica de diversos clubs de Tercera i Segona B com el Deportivo Rayo Cantabria, la Gimnástica de Torrelavega, el CD Laredo i el Salamanca CF.
Ara, Mati s’embarca al projecte de la SD, «estic molt content de venir a Formentera i per la confiança que l’entrenador ha dipositat en mi. Treballaré al màxim per poder ajudar l’equip a aconseguir l’objectiu de pujar a Segona B», ha declarat el nou jugador roig i negre, que ja és a Formentera i aquesta setmana ha començat a treballar amb els seus nous companys.

About Author

Comments are closed.

background