TOP
Mercat artesà de la Mola. Arxiu

Mercats com abans de la pandèmia

Aquest diumenge 1 de maig, comença l’obertura dels mercats artesans i artístics de Formentera. El mateix diumenge s’inicia l’activitat als mercats de la Mola, Sant Francesc i es Pujols; el dilluns 16 de maig obrirà el de la Savina i el dissabte 28 de maig, els mercats artesans i artístics de Sant Ferran.

La presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha celebrat que enguany, després de dos anys de pandèmia, ja puguin obrir els mercats “amb normalitat i sense restriccions d’aforament”. Juan ha assenyalat que “és una bona notícia per als artesans de Formentera, un sector que també necessita recobrar la normalitat; per als residents, que també en gaudim, i per als turistes que ens visiten, ja que els mercats formen part de la nostra oferta turística diferenciada”.

Cal recordar que els dos darrers anys, les restriccions varen impedir el funcionament amb normalitat dels mercats i que el Consell va bonificar el 100% de la taxa de l’ocupació de la via pública de totes les parades que estiguessin en sòl públic depenent de l’administració local.

Dies i horaris
Mercat de la Mola. Dimecres i diumenges, de 16.30 a 22 h. De l’1 de maig al 12 d’octubre.
Mercat de Sant Francesc. Cada dia de 10 a 14 h. De l’1 de maig al 30 d’octubre.
Mercat de la Savina. Cada dia d’11 a 14 h i de 17 a 24 h. Del 16 de maig al 30 de setembre.
Mercat des Pujols. Cada dia de 19 a 24 h. De l’1 de maig al 30 d’octubre.
Mercats de Sant Ferran. Dijous, divendres i dissabtes de 20 a 24 h. Del 28 de maig a l’1 d’octubre.
Mercat de segona mà de Sant Francesc. Dimarts i dissabte, d’11 a 14 h. Tot l’any.

Compartir

PROGRAMES