TOP
Alumnes de català a Formentera.

Més de 200 inscrits en els cursos de català del Consell

El Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) del Consell de Formentera informa que s’ha iniciat el primer mòdul dels cursos de català per a adults. En aquesta convocatòria s’han oferit cursos dels nivells A2, B1, B2 i C1, i hi ha 216 alumnes inscrits, distribuïts en un total d’onze grups.
Aquesta oferta, segons ha declarat la consellera de Política Lingüística, Raquel Guasch, “respon a la voluntat del Consell de permetre aprendre català a tota la població que ho vulgui. Per això, els cursos segueixen sent gratuïts i els horaris es dissenyen segons els possibles perfils de l’alumnat”.

Sant Ferran, nou espai per a les classes de català
Enguany els cursos s’imparteixen a l’Espai Cultural de Sant Ferran (antic CEIP Sant Ferran de ses Roques), on el SAL disposa de dos aules que permeten cobrir l’àmplia demanda. Està previst que els cursos finalitzin el febrer de 2022, coincidint amb la convocatòria de les proves oficials del Govern de les Illes Balears. A partir de novembre, segons la seua pàgina web, la Direcció General de Política Lingüística iniciarà les inscripcions.
A banda d’aquests cursos, la segona setmana de novembre començarà l’oferta de català per als treballadors de l’Hospital de Formentera. Després dels cursos realitzats durant l’estiu, en aquesta ocasió s’impartiran quatre grups, un de cada nivell. Aquesta oferta respon al conveni vigent entre el Consell Insular de Formentera i l’Hospital amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge del català al personal sanitari.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES