TOP
Operatiu de rescat al punt de l’accident. 7bts

Mor un turista en entrebancar-se i caure pel penya-segat del far de la Mola

Un turista d’uns cinquanta-cinc anys s’ha precipitat accidentalment aquest migdia pels volts de les 13.15 h pel penya-segat del costat del far de la Mola, a una vintena de metres a l’esquerra d’aquest.

Segons han informat fonts de l’operatiu de rescat i atenció a les víctimes, l’home, de nacionalitat britànica, estaria passant uns dies de vacances a Eivissa i avui s’havia desplaçat a Formentera amb el seu marit i un amic a passar el dia a la nostra illa.
El grup ha fet parada al far de la Mola, lloc de visita habitual i, en apropar-se a la vora del precipici, l’home s’hauria entrebancat tot precipitant-se al buit sense que ningú ho pogués evitar.

De seguida s’ha donat la veu d’alarma, acudint al punt de l’accident els bombers, que han muntat una instal·lació amb cordes per descendir per les roques a la recerca del precipitat, a més d’efectius de la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Cos de Socorristes i els efectius sanitaris de les dues Ambulàncies de Suport Bàsic i Suport Avançat així com un especialista per donar atenció psicològica a la parella i a l’amic de la víctima.

En un primer moment, i segons s’informava des del Servei d’Emergències, s’haurien emprat drons i motos aquàtiques per tal d’intentar localitzar la víctima, al que els seus acompanyants havien estat intentant contactar pel mòbil, que donava senyal i, per tant, feia mantenir un punt d’esperança que l’home estigués penjat en algun punt del penya-segat encara amb vida.

Poc abans de les 15.30 h arribava l’helicòpter de la Guàrdia Civil, que ha estat fent una recerca més intensiva al voltant del penya-segat fins que a les 15.45 h n’ha localitzat les restes i s’ha confirmat la defunció de l’accidentat, que ha caigut fins a un sortint rocós a 15 metres per sobre de la mar. A aquest punt s’han dirigit agents del cos de bombers i l’helicòpter, que una volta ha instal·lat l’equip adient, ha descendit per pujar les restes del cadàver, que Bombers i agents de l’institut armat havien col·locat prèviament dins una bossa mortuòria.

El cadàver ha set transportat al tanatori de Formentera, donant-se per conclòs l’operatiu de rescat a les 17 h aproximadament.

Compartir

PROGRAMES