TOP

Negats amb el gol (Formentera 0 Manacor 0)

Malgrat de disposar del control del joc durant la major part del partit i de gaudir d’ocasions clares per marcar, el Formentera no ha pogut marcar avui a casa contra un Manacor que ocupa el quinzè lloc a la classificació, prop de les posicions de descens.

Així, tot i tenir un inici trepidant, amb dues arribades a l’àrea contrària en els dos primers minuts de joc que han acabat amb passades de la mort d’Omar i Górriz i la pilota passejant-se per l’àrea rival, el Formentera ha anat trobant-se menys i menys còmode durant la primera part, amb un Manacor aguerrit que impossibilitava als roig-i-negre filtrar bé línies de passada. No obstant això, els homes de Gómez Roa podien haver marxat al vestidor, almenys, amb un gol a favor. Per cert, la primera part ha acabat amb un bon ensurt quan el jugador manacorí Lluís, ha hagut de ser evacuat amb ambulància -per precaució- després d’haver quedat estabornit i haver sagnat profusament arran d’una topada amb Carlos Terol.

La segona part ha vist un Formentera espitjar de forma descarada, entaforant els mallorquins al seu camp, però el gol ha seguit sense arribar. De fet, el partit ha acabat amb una gran rematada en planxa d’Agus que el porter rival, Jaume, ha desviat miraculosament amb les puntes dels dits, ocasió que podria significar el millor epitafi de què ha estat el segon temps.

Val a dir que els jugadors locals han marxat molt enfadats amb el trio arbitral segurament pel criteri en el repartiment de targetes i el poc temps afegit.

Cal destacar que el capità Samu Sanjosé ha lamentat públicament que el camp no estigués regat, com ja va passar en el darrer partit a casa, circumstància que, segons ell i sense que serveixi d’excusa, els perjudica en el seu joc.

La part positiva de la jornada, per enfocar la relliscada de forma optimista, és que el Calvià també s’ha deixat dos punts aquesta jornada igual que el Mallorca B i el Poblense que han empatat el seu partit.

La setmana vinent no hi haurà futbol i els jugadors disposaran d’uns dies de descans. El Pròxim partit serà el dia 15 a Coll d’en Rabassa, un desplaçament delicat.

Compartir

PROGRAMES