TOP
Interior d’un local d’oci nocturn de Formentera. Arxiu

Neix l’Associació de Bars, Restaurants i Oci Nocturn de Formentera

Avui s’ha presentat l’ABRO, l’Associació de Bars, Restaurants i Oci nocturn de Formentera sota l’empara de la PIMEF.

La presidència d’aquesta associació recau sobre Franco Chimirri, relleu generacional del Restaurant Timón i integrant del sector de l’oci nocturn al Luzz bar des Pujols. La resta de càrrecs de la junta directiva recauen en Jessica Juan, empresària i sòcia del restaurant Capritxos com a vicepresidenta, Hugo Martínez de la Trastienda com a secretari i Claudio Passiatore soci i gerent de Chezz Gerdi com a tresorer.

Franco Chimirri ha manifestat la seva gratitud a PIMEF per la creació d’aquesta associació, ja que amb la unió dels empresaris serà més fàcil guanyar representativitat i treballar conjuntament amb l’administració a l’hora de dur a terme accions per a potenciar el sector. “Com a empresaris no podem esperar que tot vingui sempre per part del Consell, hem de tenir iniciatives privades i treballar-les junts. Hem de ser part de la solució, no del problema.”

Constitució de l’ABRO. PIMEF

Per la seva banda, el president de PIMEF, Pep Mayans, ha brindat el seu suport a aquests empresaris, amb els que comparteix sector, i s’ha compromès a treballar per a tirar endavant tots els projectes que sorgeixin.

Reunió amb el Consell
Posteriorment, s’ha mantingut una reunió amb els vicepresidents Javi Serra i Jose Manuel Alcaraz i amb el conseller de Turisme Artal Mayans en la qual s’han abordat els principals problemes que preocupen el sector, com ara la manca d’inspecció i l’atorgament de llicències sense control, la competència deslleial i la regularització de l’oci nocturn.

També s’han tractat temes com la falta de neteja i serveis a les platges i el gran descontentament dels clients per certes pràctiques no permeses que duen a terme alguns dels treballadors de les concessionàries d’hamaques.

D’altra banda, s’han proposat dates i millores per a campanyes que promocionen la gastronomia local, com els caps de setmana gastronòmics i Madrid Fusión.
A més, des de l’ABRO han defensat la postura de la institució insular de donar suport a les empreses que obren tot l’any.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES