Neteja del fons marí i de la platja a ses Illetes

El Consell ha organitzat per a demà divendres, Dia Mundial del Medi Ambient, una jornada de neteja de la platja i del fons marí a ses Illetes. La jornada s’ha dividit en dues zones de feina: a la platja de ses Illetes es farà una neteja a partir de les 17 h, amb la col·laboració de Plastic Free Formentera, mentre que a la mar es farà des de les 16 h, sortint dels centres de busseig col·laboradors en la iniciativa, Formentera Divers i Vellmarí.

Aprofitar la no presència de vaixells per fer net
El conseller de Medi Ambient, Antonio J. Sanz, ha destacat que aquesta neteja es fa «aprofitant que ara no hi ha vaixells fondejats en aquest indret» i també perquè han tengut coneixement per part de bussejadors aficionats de la brutor acumulada en el fons marí. Sanz ha agraït la col·laboració dels centres de busseig i de l’organització ecologista Plastic Free Formentera.
Des de la conselleria es recorda que per tal d’acomplir amb els protocols de la covid-19 tant a la platja com a la mar és imprescindible la inscripció prèvia. Per participar en la neteja a la platja s’ha de reservar a plasticfreeformentera@gmail.com, Quant a la neteja del fons marí, cal reservar als centres de busseig info@formenteradivers.com i formentera@vellmari.com.
Les places són limitades.

About Author

Comments are closed.

background