TOP

No ha pogut ser (Lealtad 3 Formentera 0)

Bany de realitat aquesta tarda a Villaciosa on el Formentera ha perdut clarament contra el Lealtad i s’acomiada del somni de tornar a Segona B.

Després d’un inici molt intens del partit, els locals s’han avançat al minut 3 de partit. Malgrat de disposar d’ocasions clares als peus de Moha, Colau i Omar, els homes de Gómez Roa no han pogut empatar i el Lealtad ha fet pujar el 2-0 a la mitja hora de partit. A partir d’aquell moment el Formentera necessitava marcar per classificar-se i tot i dominar el joc en tres quarts de camp i intentar-ho amb voluntat, no ha estat capaç de fer-ho.

De fet, ha set el Lealtad que -havent avisat al final de la primera part amb una aturada providencial de Pepelu- ha marcat el tercer i definitiu gol al minut 12 de la segona part. Joc directe i efectivitat màxima dels de casa que destrossava el conjunt roig-i-negre.

Al final del partit un mar de llàgrimes ha acompanyat la sortida del camp dels jugadors formenterers que, això sí, han rebut el suport incondicional dels aficionats illencs desplaçats a Astúries que no han deixat d’animar en tot el partit.

Final de la temporada i l’any vinent el Formentera que competirà per guanyar el campionat de tercera i per aconseguir novament l’ascens a Segona B. Ara comença una època de treball als despatxos per veure quins jugadors segueixen i quins marxen i per incorporar noves cares pel projecte 19/20.