Instantània del partit de la temporada passada Formentera – Hèrcules FOTO: SD Formentera

No poden contra el favorit de la categoria i l’arbitratge (Formentera 1 Hèrcules 2)

El Formentera ha sumat la segona derrota en dos partits en l’inici de lliga, en perdre aquest diumenge per 1 a 2 al Municipal de Sant Francesc contra l’exprimera i màxim favorit a guanyar el campionat de lliga, el tot poderós Hèrcules d’Alacant.

Mala sort, doncs, pels roig i negre en les dues primeres jornades de la competició perquè després de deixar-se remuntar la setmana passada a Barcelona i perdre avui a casa, el seu caseller de punts segueix a zero.

En una primera part vibrant, els d’Alacant s’han avançat al minut 17 de penal molt discutible. Els homes de Maikel s’han aixecat ràpidament, i en jugada d’atac posicional ben combinada pràcticament després de sacar de centre, Gorriz ha aprofitat una passada de la mort per empatar el partit.

Lamentablement pels interessos locals, l’Hèrcules s’ha tornat a avançar en el minut 27, just després que l’àrbitre no xiulés un clar penal per mans d’un jugador visitant a l’àrea dels alacantins. El porter formenterer Dani ha propiciat aquest segon gol rival amb una greu errada.

Els roig i negre han seguit jugant bé i l’actitud era de lluita, posant tota la carn a la graella en cada disputa. En qualsevol cas, no han pogut generar una bona ocasió per empatar el partit abans del descans.

El segon temps ha estat marcat per les constants interrupcions del joc per part dels jugadors visitant, amb la permissivitat del col·legiat principal. I, de fet, el Formentera no ha acabat de trenar bones jugades per gaudir d’ocasions clares i l’Hèrcules podria haver sentenciat el partit amb algun contraatac.

La setmana vinent els homes de Maikel Romero se les hauran amb un altre autèntic os de la categoria, la Nucia, que l’any passat jugava a Primera RFEF. Abans, el dimecres, el Formentera tindrà partit a casa de Copa Federació.