TOP
L’obra es representarà dimecres vinent a les 20.30 h a la Sala de Cultura Cinema.

“Nomeolvides”, teatre per al Dia de les Illes Balears

Dimecres vinent, 1 de març, amb motiu del Dia de les Illes Balears, es representarà l’obra Nomeolvides, a les 20.30 h a la Sala de Cultura Cinema, a càrrec de l’actor menorquí Àlvar Triay i sota la direcció de la dramaturga barcelonina Catalina Florit.

Històries ocultes i secrets de família
La trama comença amb un nebot que recorda un tiet que va morir fa uns anys. Per homenatjar-lo comença un viatge per la vida del seu parent. Sense adonar-se’n, el nebot passa a ser l’objecte de la història en què s’entremesclen els clarobscurs que suporta l’ésser humà davant els moments complicats de la vida.

Triay va escriure aquesta peça amb tints autobiogràfics durant el confinament, a partir de diverses propostes que va fer Catalina Florit, com també d’entrevistes desenvolupades al seu poble per tal de conèixer opinions sobre ell i el seu tiet. Les històries ocultes, els secrets que mai s’han dit dins la família i dels que es parlen als pobles petits són el tema principal de la proposta.

Preus i entrades
Les entrades ja es poden adquirir a través del web www.entradesformentera.cat per 7 euros amb preu reduït del 50% per a persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, persones amb diversitat funcional, menors de 25 anys, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES