TOP
Accés a l’UCI de Can Misses.

Només queda un pacient a l’UCI de Can Misses

No s’ha registrat cap nova alta ni la detecció de cap positiu en les darreres hores de manera que Formentera segueix amb 3 casos actius: 2 lleus que resten sota aïllament domiciliari i una tercera pacient que des de dimecres passat es troba ingressada en planta a l’Hospital de Can Misses. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 448 casos de covid a l’illa.
Les dades epidemiològiques de Formentera segueixen favorables, amb una incidència acumulada de 16,5 casos per 100.000 habitants, mentre que la mitjana autonòmica és de 50,2 casos. La taxa de positivitat a 2 setmanes ascendeix a l’1,5%, mentre que en àmbit balear aquest valor és de l’1,3%.
Pel que fa al procés de vacunació a Formentera, s’han administrat 3.261 dosis (20 més en un dia) i hi ha 2.413 persones que han rebut una dosi i 869 que ja han completat la pauta d’immunització.

Un únic pacient a l’UCI
A Eivissa hi ha 90 persones afectades, de les quals 83 presenten un quadre lleu i resten aïllats i sota seguiment facultatiu. D’altra banda hi ha 8 pacients hospitalitzats, dels quals només 1 es troba a l’UCI, mentre que ahir n’hi havia 2. Pel que fa als altres 7 ingressats en planta, només la pacient provinent de Formentera és positiva i per tant ha de respectar aïllament. La resta ja han negativitzat el virus i resten a Can Misses mentre es recuperen de les seqüeles.
Finalment, baixa el nombre de professionals en vigilància activa a dos, la meitat que en l’últim recompte, dels quals un és positiu.

Compartir

PROGRAMES