TOP
Cartell del concert.

¡Nos queda la palabra!, Paco Ibáñez cridarà a la llibertat a Formentera

El cantautor Paco Ibáñez inaugurarà el nou cicle de l’Illa a Escena 2023 amb un concert que tindrà lloc el pròxim dissabte 4 de febrer a les 20.30 h a la Sala de Cultura Cinema. De la mà de Barnasants Paco Ibánez presentarà el concert “¡Nos queda la palabra!”. Aquest concert s’engloba en la nova gira internacional amb la qual ha recorregut les grans ciutats europees i d’Amèrica Llatina.

Proposta d’amor i dignitat
Convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, internacionalista i ambaixador de la poesia al món, l’artista ofereix un concert que és una proposta d’amor i dignitat, creant un espai on reivindica l’humanisme davant de la barbàrie del s. XXI. Vestit de negre, guitarra a la mà i envoltat d’excel·lents músics, sobre un escenari de bella i sòbria escenografia, Paco Ibáñez ens regala cançons d’amor, de pur existencialisme, de lluita i resistència, que embolicades amb els ritmes dels instruments i la força de la poesia, evocaran la cruesa i la tristesa, però també la il·lusió, l’amor i l’esperança.

Paco Ibáñez es converteix en protagonista de què canta i converteix en protagonistes els qui escolten, que se senten acompanyats en la seva resistència per la dignitat personal i col·lectiva. La seva veu obre per a tots una porta misteriosa i secreta, la silenciosa i enlluernadora entrada cap a la poesia… la porta de la llibertat! Al recital hi trobarem una eclosió de belles cançons que aquest any veuran la llum en nou disc, així com les reedicions dels seus àlbums més emblemàtics.

Preus i entrades
Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 7 euros i també es podran adquirir mitja hora abans de l’actuació a les taquilles. Tenen 50% de descompte les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES