TOP
Cartell de la campanya.

Nou apartat web i telèfon d’informació sobre proves covid per viatjar

El web del Consell compta des d’avui amb un apartat específic amb informació sobre les proves per viatjar que es poden fer a Formentera. “Des del sector turístic ens han explicat que molts visitants i empresaris no sabien on trobar la informació per realitzar proves PCR o d’antígens per tornar als seus països o llocs d’origen i hem volgut donar una resposta a aquesta necessitat d’informació”, ha explicat la presidenta i també responsable de Turisme, Alejandra Ferrer.
Concretament, s’ha creat un nou subapartat, Infocovid: proves per viatjar a l’apartat Covid 19. En aquest espai, s’han introduït els centres de l’illa on el Consell té constància que disposen de les autoritzacions sanitàries necessàries per poder realitzar aquestes proves i tota la informació sobre tarifes, serveis o cita prèvia entre altres. Tota aquesta informació estarà també al web de turisme en diferents llegües per garantir que arriba a tothom.

Informació telefònica
Així mateix, s’ha creat un servei d’informació telefònica al 871 556 619, on també es responen tots el dubtes i preguntes freqüents que poden tenir els visitants i residents per poder tornar al seu país o sortir de viatge. Si hi ha més centres autoritzats a Formentera, es poden posar en contacte amb aquest telèfon i se’ls inclourà en el llistat.
“Aquest servei d’informació centralitzat ajudarà a millorar el servei i garantir que sigui suficient, i també la seva qualitat i organització” ha conclòs la presidenta.

Compartir

PROGRAMES