TOP
Detall de l’entrada amb el vidre esbotzat i la tapa de la caixa enregistradora al terra.

Nou robatori, ara a la Llibreria Tur Ferrer de Sant Francesc

Trencadissa del vidre de l’aparador amb un objecte contundent, entrada i sortida ràpida, i la caixa enregistradora com a botí. Aquesta sembla que ha set la manera d’operar del lladre quan ha entrat a robar la passada matinada, pels volts de les 05 h, a la llibreria Tur Ferrer de Sant Francesc, un modus operandi similar, gairebé idèntic, al que ja s’havia vist en els darrers robatoris registrats a Formentera.

Recorregut de la fugida
També en aquesta ocasió, el lladre ha fugit ràpidament corrent i perdent part del contingut de la caixa enregistradora, la capçalera de la qual s’ha malmès en sortir per la porta trencada i que, segons la propietat de la llibreria, només tenia una petita quantitat monetària per a donar canvi a l’inici del matí.
De fet, pel rastre de monedes s’ha pogut seguir el recorregut inicial del lladre, que després del cop, a la banda del carrer Ramon Muntaner, ha travessat pel carrer Pla del Rei, hauria baixat un tram de carrer Metge Vicent Riera Ferrer i després hauria seguit pel carrer Diputat Marià Serra, on s’han trobat les darreres monedes, just a l’alçada de la carnisseria supermercat Roype.

La Guàrdia Civil, que ha fet una inspecció ocular de la llibreria per a cercar proves incriminatòries, s’ha fet càrrec de les investigacions del robatori. Demà dilluns, la propietat formalitzarà la pertinent denúncia.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES