Nova edició del Qué Celeste Festival

Un any més, arriba una nova edició del Qué Celeste Festival. Les activitats s’inicien aquest dissabte, amb el segon desembarcament pirata del Qué Celeste Festival, amb sortida en caiac a les 17 h per a arribar a la platja des Pujols a les 18 h i fer-hi una neteja seguida d’una performance pels carrers d’aquest nucli turístic a les 19 h. L’activitat es clourà a les 21 h amb un espectacle de circ a la plaça d’Europa.
Per assistir a qualsevol d’aquestes activitats, cal reservar plaça enviant un correu a queceletefestival@gmail.com

Calendari d’activitats del Festival
A banda de les activitats d’aquest dissabte, el cap de setmana següent, disabte i diumenge 22 i 23,
s’escenificarà l’espectacle «La habitación del arte» a Sa Senieta a partir de les 20 h, amb acompanyament musical de na Desiré Paredes.
Així mateix, per al dissabte 29 d’agost hi ha programada una passejada en bicicleta, i entre el 4 i el 27 setembre es duran a terme més activitats com neteja de platges, espectacles, xerrades, jornades feministes, concerts, espectacles de circ o el certamen «poètrics slam» entre altres.

Totes les activitats són de petit format i cal reserva prèvia per adaptar-se a les mesures de prevenció de la covid a l’illa. El Consell col·labora amb l’Associació Qué Celeste Festival Formentera, organitzadora del certamen.

About Author

Comments are closed.

background