Nova ruta ornitològica al camí des Brolls

El Consell ha presentat avui una nova ruta ornitològica creada al camí des Brolls. Al voltant del perímetre de l’estany Pudent s’han instal·lat 8 panells que recullen informació sobre el valor natural de la zona, el passat del patrimoni saliner i l’avifauna d’aquesta zona humida. A més, a partir del 15 de juny s’instal·larà una pantalla d’observació d’aus que no s’ha pogut posar ara per evitar molèsties a les aus que estan en el procés de nidificació.

Crear ‘noves experiències’
El recorregut de l’itinerari ornitològic és de 4,3 km (sols anada) i es pot completar a peu en una hora i vint minuts o en bici en vint minuts. Aquest projecte ha estat finançat amb fons de l’Impost de Turisme Sostenible a través dels Segments Estratègics Turístics, i ha suposat una inversió d’uns 5.800 €. Dins d’aquesta iniciativa es preveu que es facin dues noves rutes més: una amb informació de 14 elements patrimonials i una segona d’esportiva per córrer que estarà senyalitzada des de la zona de Llevant i envoltarà l’estany Pudent.
El cap de promoció turística, Carlos Bernús, ha destacat que aquests projectes han set demanats pel sector turístic de Formentera i van en la línia de «crear noves experiències per als turistes relacionades amb la natura, el patrimoni, la cultura i l’esport, de les quals també podran gaudir aquelles i aquells que ens visitin».

About Author

background