Fragment d’un cartell d’una edició passada de les Setmanes Gastronòmiques. Oberta la convocatòria per a restaurants per participar en les Setmanes Gastronòmiques
La Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF) ha fet una crida perquè els restaurants de l’illa se sumin a l’edició del pròxim octubre de les Setmanes Gastronòmiques, que se celebrarà del dilluns 13 al diumenge 26.
Aquest esdeveniment, que compta amb la col·laboració de la conselleria insular de Turisme, és dirigit a destacar el valor de la gastronomia local i el compromís de l’illa amb el producte de proximitat. Els restaurants participants hauran d’elaborar un menú inspirat en la cuina tradicional formenterera, reinterpretant receptes i sabors característics de l’illa.
Format concurs amb premis per a clients i restaurants
Seguint amb l’estela d’edicions anteriors, les Jornades mantenen el seu format concurs:
• Els clients que gaudeixin dels menús podran votar la seva proposta gastronòmica favorita i, en fer-ho, entraran automàticament en el sorteig d’un premi de 500 €.
• Els restaurants guanyadors rebran un reconeixement econòmic:
1.500 € per al primer classificat i 1.000 € per al segon.
Calendari
• Convocatòria per a establiments: del 8 al 21 de setembre de 2025, hauran de posar-se en contacte amb PIMEF (gestion@pimef.es) i enviar-los en aquest termini les seves propostes de menú.
• Celebració de les Jornades Gastronòmiques de Tardor: del dilluns 13 al diumenge 26 d’octubre de 2025.
La PIMEF assegura en un comunicat que “aquestes jornades s’han consolidat com una cita imprescindible per a descobrir i gaudir de la riquesa culinària de Formentera.
Deixa una resposta
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.








