TOP
S’hi podran presentar treballs fins al pròxim 15 d’abril.

Oberta la participació al concurs de relats eròtics ‘La boca eròtica’ com a part de les activitats del Formentera Film Festival

La Boca Espai de Cultura organitzarà enguany durant el mes de maig a Menorca la VIII edició de ‘LA BOCA ERÒTICA’ Festival Internacional de curtmetratges de temàtica Sexual.

En el marc del festival hi ha dues activitats paral·leles dirigides tant als residents de Menorca com als residents de Formentera per mor de la col·laboració establerta amb el Formentera Film Festival, organitzat pel col·lectiu FormenterArt i el Consell, des de la seva creació, a través de diferents projectes i intercanvis.

V concurs de Relats Eròtics
S’hi podran presentar treballs fins al pròxim 15 d’abril. El concurs, del que en podeu consultar aquí les bases, és obert només a persones majors de 16 anys nascuts o que resideixin, almenys, 6 mesos a l’any a Menorca o Formentera.

Els treballs que es presentin hauran de ser originals, inèdits i no haver estat premiats, ni pendents de resolució en altres certàmens. Podran estar escrits en català o castellà i seran llegits en públic, pels seus autors o autores, el diumenge 12 de maig. Les autores o autors de Formentera podran, si escau, enviar un vídeo llegint o interpretant-ne el relat.

Exposició i convit als creadors de Formentera
D’altra banda, es farà una exposició en col·laboració amb la galeria Àtica, sota el nom “EROS, Erotisme, Libido i Sexualitat”, que estarà en la galeria Àtica, situada al port de Maó, del dijous 02 de maig al diumenge 02 de juny.

Hi són convidats diversos artistes, tant de les illes com de la península i amb presència d’algun artista internacional. Els artistes de Formentera que hi vulgueu participar amb la vostra obra, podeu consultar les bases aquí.

El festival comptarà amb una secció Oficial a concurs, microteatre, performance, tallers, projeccions especials, llargmetratges i altres activitats.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES