TOP
Cartell del curs.

Obertes les inscripcions del curs de ceràmica

L’àrea de Comerç posa en marxa aquest hivern el curs de ceràmica per a adults 2021/22, curs que s’impartirà durant novembre, gener i febrer al centre Antoni Tur ‘Gabrielet’.
Les persones interessades ja us podeu inscriure des d’avui i fins al 8 de novembre a través de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC) o de manera presencial a l’OAC.

Un record per Remedios Castillo
La vicepresidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha mostrat la seva satisfacció per poder celebrar el curs aquest hivern, “en un any molt trist per tots per la mort de Remedios Castillo, l’ànima creativa d’aquest curs. Na Reme va ser més que una professora i ceramista, i això es veu per l’afecte que va donar i rebre del seu alumnat i persones que la coneixien. Segur que ella estaria molt orgullosa de veure que continuam amb la seva feina”.

Donar continuïtat als cursos
Amb aquesta oferta es vol donar resposta a les persones que vulguin continuar als cursos d’aquesta disciplina, així com d’adquirir nous coneixements en diferents maneres de fer ceràmica.
La professora del curs d’enguany serà la ceramista Tania Agredano. El curs té places limitades i es podrà realitzar en horaris de matí i tarda. El preu és de 220 euros, amb un descompte del 30% per a joves de menys de 25 anys, jubilats i persones amb discapacitat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES