Obertes les inscripcions pel curs d’integració

El Consell de Formentera ha obert el termini d’inscripció pel Curs d’Integració Social i Cultural que du
endavant per XII edició. La consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, ha destacat que “anualment es fan dos edicions del curs a l’any, una al novembre i altra al març, amb l’objectiu d’ajudar a la integració de la població estrangera i a afavorir la seva regulació”.

La pròxima edició començarà el 5 de març i acabarà el 28 de març. El nombre de places disponibles és de 15 alumnes i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. El curs té una durada de 20 hores i és gratuït. Els continguts que es tractaran seran entre d’altres: valors constitucionals de l’estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d’Autonomia, Unió Europea, Igualtat entre homes i dones, entre d’altres.

La finalitat del curs és l’aprenentatge d’aquests continguts i l’obtenció d’un diploma que s’expedeix a la finalització del mateix. És un curs adreçat sobretot a immigrants que els hi serveix per a renovacions, preparació de l’examen de nacionalitat CCSE i acreditació d’integració en processos de residència inicial. Les places s’adjudiquen per ordre d’inscripció, que estarà oberta del dia 20 de febrer fins al 04 de març.

About Author

Comments are closed.

background