TOP
La temàtica de terror envairà el Casal a final de mes. Michael Myers

Octubre terrorífic al Casal de Joves

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa sobre les activitats que s’han organitzat des del Casal de Joves per a aquest mes d’octubre. La consellera del ram, Vanessa Parellada, ha destacat “la temàtica de terror que envairà el casal a partir de final de mes per celebrar la festa de Tots Sants que tan bona acollida ha tingut altres anys, i sense deixar de banda les nostres tradicions, com la trencada de pinyons”.

Activitats
Avui comencen les propostes amb tarda de sofà i crispetes. Els joves podran veure una pel·lícula de terror per ambientar el mes previ a la festa de Tots Sants, el dimecres 19 i el dimecres 26 d’octubre també seran tardes de films.

Aquest divendres es durà a terme un karaoke en viu on tothom podrà triar les seves cançons, i el dissabte es farà una gimcana al casal i als seus voltants, amb jocs i proves per equips. El divendres 14 es jugarà al “Twister”. Dissabte 15 se celebrarà un torneig de tenis taula.

El divendres 21 es farà l’activitat del rocòdrom es Roco, de Sant Francesc. Les places són limitades, cal fer inscripció prèvia al casal. El dissabte 22 es decorarà el Casal amb motius de terror i es farà trencada de pinyons. Finalment, el diumenge 30 i el dilluns 31 retorna el Casal del Terror. L’activitat tindrà lloc a la Casa de Colònies a partir de les 20 h i està adreçada a infants majors de dotze anys. Per participar, cal recollir les entrades al Casal, a partir del dijous 13.

Per participar al Casal del Terror, caldrà anar disfressat. Gene Page

 

Cal recordar que l’horari del Casal de Joves és de dimarts a dissabte en horari de 16 a 22 h, els usuaris poden fer servir els jocs de taula, de tenis de taula i el futbolí, entre d’altres. I sempre compten amb l’acompanyament de l’equip de lleure del casal.

 

Cartell d’activitats.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES