Onze inicial del Formentera (Pep Toni Bartolomé Tur)

Partidàs i remuntada (Formentera 2 Hèrcules Alacant 1)

El Formentera ha guanyat aquest migdia el seu matx contra l’Hèrcules d’Alacant amb dos gols de Salinas al segon temps que han permès als homes de Michel Alonso assolir la tercera victòria consecutiva en el que ha estat, pel que fa al joc, el millor partit fins al moment de la temporada dels roig i negre.

L’equip alacantí, un històric que ha jugat vint temporades a Primera Divisió, s’ha avançat en el marcador al minut 25 de partit, quan Michel ha tingut tota la sort de cara en picar una falta que ha estat desviada per la tanca defensiva fins a entrar dins la porteria defensada com sempre per Oscar Santiago.

Fins aquell moment, cap dels dos equips havia tingut arribades clares a l’àrea contrària, però el Formentera ha posat una marxa més i ha començat a imprimir més velocitat a la pilota, jugant-la des del darrere i no rifant-la mai. El perill s’ensumava a l’àrea dels herculansperò  no ha sigut fins a la segona part quan després d’una bona triangulació, Salinas, ha rematat per igualar la comtessa.

El mateix Salinas al minut 70, i després que els roig i negre ho busquessin amb insistència desplagant bones combinacions i arribades constants al camp rival, ha fet pujar el 2 a 1 amb una vaselina que ha sorprès el porter alacantí que es trobava avançat.

Des d’aquell moment fins al final, el Formentera ha continuat atacant mentre que l’Hèrcules ho intentava en alguna contra. La sensació en acabar el partit és que els locals haurien pogut ampliar l’avantatge en l’electrònic més que els visitants empatar.

El míster Michel Alonso s’ha mostrat en declaracions a Ràdio Illa molt satisfet per la intensitat i el bon joc del seu equip. La setmana vinent, el Formentera visitarà l’Eivissa en un derbi pitiús d’alt voltatge en la part alta de la classificació.