TOP
Pep Riera, Jaume Escandell i Lorenzo Pepe.

Penyes i coves a la Mola: taula redona de Ràdio Illa a la CDP

‘Un altiplà de coves i penyes’ és el títol de la taula redona que Ràdio Illa organitzà, amb la col·laboració de la Casa del Poble de la Mola, per la darrera edició del Sant Divendres de l’hivern 2023.

Pep Riera, Jaume Escandell, Lorenzo Pepe, Pau sureda i Pepo Rubio.La xerrada ofereix una mirada transversal sobre les verticalitats de la Mola, una oportunitat per parlar, aprofundir i compartir coneixements, experiències i anècdotes sobre un dels signes d’identitat de l’altiplà. Per això, disposam del testimoni de persones que coneixen molt bé aquest espai des de diversos punts de vista i sensibilitats.

Miquel Costa.

El veí de la Mola, Jaume Escandell, parla sobre els varadors de pescadors i l’antiga pràctica de virotar; el també resident Pep Riera aporta la seva experiència explorant els espadats i coves al capdavant de Colgados de Formentera, i un altre dels habitants de l’altiplà, Lorenzo Pepe, reflexiona sobre la memòria hipi de les penyes. A més, també comptam amb l’eivissenc Pau Sureda, doctor en Arqueologia Prehistòrica, que fa anys que investiga les petjades dels nostres antecessors en els penya-segats. En acabar, Miquel Costa ens ofereix una lectura de la rondalla de Joan Castelló Guasch ‘Sa Virotada’. Tot plegat conduït i moderat per Pepo Rubio.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES