TOP
Rafael Nicolau i Pep Mayans a la seu de la PIMEF.

PIMEF i ENDESA signen un conveni per optimitzar la despesa elèctrica dels associats

La Petita i Mitjana Empresa de Formentera (PIMEF) i Endesa han signat un conveni de col·laboració per optimitzar a despesa en energia elèctrica per part dels associats a la patronal. La PIMEF recorda que amb l’establiment de les noves franges horàries en el cost del subministrament elèctric, les empreses, especialment les turístiques, s’han vist perjudicades, ja que comerços, restaurants o ETV no poden consumir energia en l’horari més econòmic.
Segons indica la patronal en una nota de premsa, “l’objectiu del conveni és intentar minimitzar el cost per a les empreses associades a través d’una atenció i un estudi personalitzat per part d’Endesa i de l’establiment de descomptes en la factura que poden variar entre un 3% i un 7% segons la potència contractada i els hàbits de consum”.
Segons el comunicat de la patronal, els representants de les dues entitats “estan satisfets de poder establir mitjançant aquest conveni un acord de col·laboració i un tractament comercial específic per als associats de la PIMEF, que, basant-se el context de la liberalització de mercat elèctric, millorarà les condicions de qualitat i preu per al teixit empresarial de l’illa”.
El conveni ha set signat pel president de l’Associació Intersectorial de Petits i mitjans Empresaris de Formentera, Pep Mayans, i el responsable d’Atenció al Client d’Endesa a les Balears, Rafael Nicolau.

Compartir

PROGRAMES