TOP
L’estudi es va dur a terme durant més d’un any sobre diferents parcel·les de posidònia en aigües de Formentera. Foto: IMEDEA

Presentació dels resultats del projecte ‘Antroposi’ del Save Posidonia Project

Dimecres vinent 10 de març a les 18.30 h, i de manera virtual al canal de YouTube del Consell, es presentaran els resultats del projecte ‘Antroposi’. Entre emissaris i embarcacions: com afecten les activitats humanes directes a les praderies de posidònia en l’Antropocè’, elaborat per l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats, Imedea.
Aquest projecte fou el guanyador de la primera convocatòria del Save Posidonia Project impulsada pel Consell i va estar dotat amb un pressupost de 83.820 €.
L’estudi es va dur a terme durant més d’un any sobre diferents parcel·les de posidònia en aigües de Formentera i té com a objectiu avançar en el coneixement de com afecten les activitats humanes més directes, com són els emissaris i les embarcacions que fondegen i naveguen per la zona, sobre la posidònia oceànica. Iris Hendricks, investigadora de l’Imedea, serà l’encarregada de presentar el projecte.

Compartir

PROGRAMES