TOP
Efectius de la Guàrdia Civil durant el registre al narco-pis des Pujols.

Presó provisional per als detinguts al narco-pis des Pujols

La parella que va ser detinguda dijous passat as Pujols en el marc d’una operació dels Grups d’Acció Ràpida (GAR) de la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues han passat a presó després que el jutjat de guàrdia d’Eivissa en decretés ordre d’empresonament provisional.

Els arrestats han ingressat a presidi com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública després que els agents de l’institut armat hi intervinguessin diverses quantitats de substàncies estupefaents (180 grams de cocaïna, 240 grams de marihuana, 450 pastilles d’amfetamines i haixix), així com 43.700 euros en efectiu, al narco-pis que ocupaven.

Cal recordar que en la mateixa operació es va intervenir a un segon pis ubicat a Sant Ferran, al carrer Guillem de Montgrí, on suposadament s’exercia la prostitució alhora que s’oferia cocaïna als clients.
En aquest segon domicili es van confiscar 7.000 euros en efectiu, 18 dosis de cocaïna i una pistola d’electroxoc del tipus ‘Taser’. Així mateix, es van identificar tres dones residents que s’hi prostituïen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES