Primer cas de coronavirus a les Balears

Segons ha informat les darreres hores el Ministeri de Sanitat, el Centre Nacional de Microbiologia ha confirmat aquesta matinada un cas positiu de coronavirus en un pacient que es troba ingressat a l’hospital de Son Espases de Mallorca.

Aquest és el segon positiu d’aquesta infecció a l’estat i es tracta del ciutadà britànic que restava aïllat juntament amb la seva família després d’haver aterrat a Palma des de l’estranger i presentar símptomes la setmana passada. Més concretament és el pare de la família, que va estar en contacte amb una persona a França i que després va viatjar a les Balears que és on se li ha detectat el virus. Els altres tres membres integrants de la unitat familiar han donat negatiu en les proves analítiques.

En qualsevol cas, segons Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències del Ministeri de Sanitat, ha explicat en roda de premsa aquest matí que el cas detectat a Mallorca «no implica més risc dins el nostre país», ja que, com en el cas del primer malalt diagnosticat a La Gomera, la persona afectada s’ha infectat fora d’Espanya.

About Author

Comments are closed.

background