Górriz, durant una jugada del partit contra el Lleida.

Primera derrota en lliga (Formentera 0 – 1 Lleida)

El Formentera ha perdut el seu primer partit en lliga després d’un partit molt rocós contra el Lleida al Municipal (0-1) en la cinquena jornada de lliga. Amb aquesta derrota els roig i negres queden desens amb 6 punts, a tres punts del play-off d’ascens i a dos punts del descens.
L’atleta formenterera Andrea Romero Escandell feia la sacada d’honor i després es donava pas a un minut de silenci per la tragèdia a un camp de futbol d’Indonèsia, on han mort 174 persones.
El partit començava puntual i de seguida es veia molta igualtat, amb pilotes dividides i molta lluita. Cap dels dos equips gaudia d’ocasions clares i el Formentera semblava que arribava més al camp del Lleida. Al minut 30 una pèrdua de pilota al mig del camp formenterer propiciava que el jugador del Lleida Comeras es plantés a la frontal de l’àrea, batent al porter Òscar Santiago amb un potent xut (0-1). Aquesta seria l’única jugada a destacar de la primera part, que servia per anar al descans amb els roig i negres perdent per la mínima.
A la segona part els homes de Míchel Alonso sortien a buscar l’empat, amb un joc més intens que el Lleida ha sabut repel·lir. El Formentera posava al camp més dinamita mitjançant algunes substitucions i no deixava de portar perill a la porteria catalana. Al minut 65 el porter Óscar Santiago salvava un mà a mà que podria haver sentenciat el partit, donant vida al seu equip. Al minut 82 l’àrbitre assenyalava penal a l’àrea del Formentera, però el jugador del Lleida fallava el xut enviant la pilota al pal. La grada esperonava als roig i negres per tal d’aconseguir el gol de l’empat. Al minut 90 Marc Grau rematava de cap una centrada d’Escoruela, però la pilota ha marxat lleugerament per damunt de la porteria rival. L’àrbitre afegia 5 minuts al partit. El Formentera pressionava i el Lleida perdia temps. Finalment, l’electrònic no s’ha mogut i el Formentera ja pensa en el pròxim partit contra l’Olot, diumenge que ve a les 12 h.