TOP
Participants en la jornada de formació del curs de capacitació per a la Policia Local. CIF

Primera vegada que Formentera acull una jornada de formació de la Policia Local

Un total de dinou policies locals de les Pitiüses, quinze d’Eivissa i quatre de Formentera, han portat a terme avui al poliesportiu Antoni Blanc una jornada de formació del mòdul de Domini Tècnic i Policial del curs Bàsic de Policia Local que organitza l’Escola Balear d’Administració Pública en coordinació amb la Policia Local de Formentera.
La presidenta del Consell, Ana Juan, el conseller d’Interior, Josep Marí, i el cap de Policia, Félix Ramos han estat presents avui al poliesportiu en aquesta jornada de formació del curs bàsic, que per primera vegada se celebra a la nostra illa. La presidenta ha destacat el fet que “aquest curs es faci a les Pitiüses i per extensió a Formentera” i que “és una vella demanda de la nostra illa que avui en dia és ja una realitat”.
D’altra banda, el conseller d’Interior, ha destacat que després de molts anys de reivindicació el curs s’està fent a les Pitiüses i ha declarat: “No haver de desplaçar-se a Mallorca facilita molt la feina dels nostres agents i aspirants, i ajudar-los perquè la formació sigui més ràpida i eficient”.
La formació que s’ha fet avui ha tengut una durada de deu hores i correspon al mòdul de Domini Tècnic i Policial del curs Bàsic de la 43a promoció.
L’any passat el Govern balear, el Consell de Formentera i els ajuntaments d’Eivissa varen signar un conveni per descentralitzar el curs bàsic de capacitació per accedir a la categoria de policia local per als aspirants de les Pitiüses.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES