Els jugadors del filial celebren un dels gols de la tarda.

Primera victòria del filial a la lliga (Formentera B 2 – Santa Gertrudis 0)

La primera victòria de l’SD Formentera B ha arribat a la tercera jornada de Regional Preferent en guanyar per 2 a 0 al Santa Gertrudis. L’equip d’Armando no ha arrencat amb la mateixa intensitat que el conjunt rival, però així com anaven passant els minuts l’equip eivissenc ha començat a donar mostres de cansament, ja que només portava un suplent.
Una situació que el Formentera B ha sabut aprofitar per posar contra les cordes al conjunt visitant. A partir de la primera hora de partit, els locals han desplegat un assetjament constant a l’àrea rival, disposant de diverses ocasions per marcar.
El primer gol, però, s’ha fet esperar i ha arribat pocs segons abans del descans, al minut 45. Juan Villar ha realitzat una bona jugada al centre del camp i ha col·locat un centre a Neto, que ha engaltat la pilota superant el porter eivissenc amb una vaselina des de la frontal de l’àrea (1-0).
La segona part ha tengut el mateix guió que els primers 45 minuts, amb un inici igualat, però amb un Formentera molt superior físicament, malgrat haver-se quedat amb 10 jugadors després de l’expulsió de Stefan a l’inici de la represa.
El conjunt que dirigeix Armando ha pogut ampliar el marcador en diverses ocasions, però el gol de la sentència no ha arribat fins al minut 86, amb un centre en profunditat de Neto que Liam ha rematat al fons de la xarxa avançant-se a la sortida del porter.
Al minut 90, el jugador juvenil Zaka, que havia entrat pocs minuts abans en substitució de Neto, ha tengut el tercer a les seves botes amb un mà a mà que el porter rival ha aconseguit desviar a fora.