TOP

Pugen a set els casos de Formentera, tots ells lleus o asimptomàtics

S’han detectat dos nous positius a Formentera, es tracta de casos lleus o asimptomàtics que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, segons informa l’Àrea de Salut. Amb aquests dos nous contagiats ja són set els positius actius a l’illa, tots ells lleus o asimptomàtics, de manera que no requereixen atenció hospitalària i resten aïllats a casa. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 121 casos de coronavirus a Formentera.

Ocupació dels llits covid a les Pitiüses: per sota del 30%
L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha informat que set de cada deu llits destinats a pacients hospitalitzats per covid-19 a les Pitiüses estan lliures actualment. L’ocupació d’aquesta àrea se situa en el 29,4% en tenir ocupades 38 de les 129 places disponibles. Existeixen 40 llits a la Unitat F de Medicina Interna, 56 més a Ca na Majora i 33 per pacients crítics positius en covid.
Actualment hi ha 33 persones ingressades en les unitats covid de l’Hospital Can Misses, Medicina Interna F i Ca na Majora, cinc més a l’UCI i set més a la part medicalitzada de l’hotel pont.
D’altra banda, la secció de Biologia Molecular del Laboratori de Microbiologia ha detectat en les últimes hores 36 nous contagis, 34 a Eivissa i els esmentats dos de Formentera.
Així mateix s’han donat 29 altes i la xifra de pacients actius se situa en els 580 casos, set més que ahir. Hi ha 535 persones que pel seu estat lleu o asimptomàtic reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària, 528 a Eivissa i els esmentats set pacients de Formentera.
Finalment, segueix descendint la xifra de professionals sanitaris en vigilància activa, que passa de 38 a 36, ​​dels quals 15 són positius, tres menys que en l’últim recompte.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES