TOP
El grup de voluntaris convocats per Qué Celeste, davant de la brossa retirada. QC

Qué Celeste retira 300 quilos de fems a cala en Baster i es Carnatge

Ahir diumenge un grup de 17 persones voluntàries participaren en una sessió de neteja a cala en Baster i es Carnatge i retiraren al voltant de 300 quilos de fems durant més de dues hores de feina. A diferència de la neteja del 3 de setembre a cala Saona, l’activitat, convocada per l’associació Qué Celeste, que els darrers anys ha impulsat iniciatives similars, va comptar amb bones condicions meteorològiques i absència de vents significatius.

Una voluntària, as Carnatge.

Entre la brossa recuperada, hi havia “bidons, botelles, milions de taps i bastonets de cotó, llosques, estris de pesca, boies, moltíssim microplàstic, una gandula, un extintor, trossos de palets de fusta, etc.”.

Detall dels plàstics i altres residus acumulats as Carnatge. QC

Qué Celeste és una organització de voluntaris que al llarg de l’any organitza diverses activitats relacionades amb la sensibilització i la conservació de l’entorn natural. A més, el dissabte 23 de setembre celebrarà a Sant Ferran la VIII edició del Festival Qué Celeste, un esdeveniment gratuït que combina tallers per a tota la família, espectacles de circ i música i activitats de conscienciació mediambiental.

Brutor dins d’un dels varadors de cala en Baster. QC

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES