Rock per infants: Ramonets, demà al jardí de ses Eres

L’envelat del Jardí de Ses Eres acollirà divendres a les 19.00 h un concert infantil de franc a càrrec dels Ramonets, un grup que en veu de la consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador «farà passar una bona estona als més petits de la casa i els seus acompanyants».
Arribats directe del País Valencià, ens presentaran «Fes-ho Tu Mateix» el seu tercer disc i el seu treball més personal, on han compost totes les cançons i la música, però sense perdre el guiny i l’essència Ramonetera.

Espectacle interactiu
Aquest grup va començar la seva carrera per retre tribut al mític grup de punk rock The Ramones i des del seu inici ha estat molt ben rebut pel públic infantil de la seva terra, i a poc a poc va ampliant fronteres. A més dels músics i tècnics, Ramonets inclouen en el seu equip tenen un animador infantil que no para de motivar al públic, disfressant-se, ballant, traient objectes de tota mena a l’escenari i entremesclant-se amb la gent. En definitiva, asseguren que converteixen el concert en «un espectacle interactiu que fa que tots i totes s’ho passin de meravella».
Un altre objectiu de Ramonets és la difusió de la llengua. Per això han adaptat les lletres de les cançons al català, orientant-les al seu públic i intercalant cançons lúdiques i festives amb altres que promouen valors que consideren fonamentals difondre entre els nostres petits com ara la igualtat de les persones, el reciclatge, la cura de la natura, o el gaudir de la vida, «que són dos dies!»

About Author

Comments are closed.

background