TOP
Vacuna anti covid. Foto: Àrea de Salut

Rebudes 1.170 noves dosis de la vacuna contra la covid

 

L’àrea de Salut de les Pitiüses ha confirmat avui l’arribada a l’Hospital de Can Misses d’una nova remesa de vacunes. Els 195 vials, que suposen 1.170 noves dosis, s’han emmagatzemat a l’ultracongelador que hi ha a la nova zona reformada de l’edifici J.

Segona dosi
S’ha continuat també amb l’administració de la segona dosi a les residències, després de fer-ho ahir a Sa Serra. Aquesta tarda reben la segona dosi, després d’esperar els 21 dies indicats, 120 persones de Can Blai, de les quals 78 són usuaris i 42 professionals del centre. Amb aquestes, seran prop de 198 les persones immunitzades a Eivissa.
Amb les vacunes administrades aquesta tarda s’assoliran les 2.650 dosis administrades, 2.524 a Eivissa i 126 a Formentera. Fins avui, en l’àmbit sociosanitari s’hauran posat 1.225 vacunes, 48 a Formentera, en el Centre de dia, i 1.425 vacunes a professionals sanitaris a primera línia als quals es començarà a inocular la segona dosi a partir del 3 de febrer amb què es completarà la segona fase. Pràcticament el 100% dels treballadors que desenvolupen la seva tasca a primera línia a Eivissa va acudir a la seva cita amb la vacunació i fins ara s’ha vacunat a més del 70% de les persones del col·lectiu de les residències.

Compartir

PROGRAMES